Välkommen till Åkersbergas första frystorkade godisbutik

Välkommen till Åkersbergas första frystorkade godisbutik

Välkommen till Åkersbergas första frystorkade godisbutik – En smakupplevelse utöver det vanliga!

I hjärtat av Åkersberga har vi, Freeze Candy Sweden AB, under 2023 haft nöjet att öppna dörrarna till en helt unik liten godisbutik – den första i sitt slag i Sverige, dedikerad enbart till frystorkat godis. Vårt mål är att göra det möjligt för alla att få uppleva den exceptionella smakupplevelsen som frystorkat godis erbjuder.

Vi förstår nyfikenheten och fascinationen kring frystorkat godis och vill därför dela med oss av denna underbara upplevelse. I vår butik finns alltid några av de mest populära sorterna tillgängliga för provsmakning. Kom förbi och låt oss överraska dig med godisets intensiva smaker och unika konsistenser!

Öppettider för en smakfull upplevelse:

  • Fredagar: 11:00 - 19:00
  • Lördagar: 11:00 - 16:00
  • Adress: Ebjörns väg 1, 184 30 Åkersberga

Vår butik är inte bara en plats för att upptäcka och njuta av frystorkat godis; den är också navet där alla våra nyheter först presenteras, innan de blir tillgängliga i vår e-handel. Genom att besöka oss får du första tjing på de senaste skapelserna och kan vara bland de första att smaka på framtiden av godis.

Nu när vi blickar framåt mot 2024, är vi fyllda av förväntan och ser fram emot att välkomna många nya besökare under året. Vi tror starkt på att dela glädjen och överraskningen som frystorkat godis kan erbjuda, och vi hoppas att du vill vara en del av denna spännande resa.

Ta chansen att utforska en helt ny värld av smaker. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik i Åkersberga och att tillsammans upptäcka glädjen i frystorkat godis. Välkommen till ett äventyr för smaklökarna – där varje besök är en unik upplevelse.

Varmt välkommen till Freeze Candy Sweden AB – där frystorkat godis inte bara är vår passion, det är vår specialitet!

Tillbaka till nyheter