En succéhistoria från Kandy'z Godismässa – Freeze Candy Sweden AB briljerar!

En succéhistoria från Kandy'z Godismässa – Freeze Candy Sweden AB briljerar!

En succéhistoria från Kandy'z Godismässa – Freeze Candy Sweden AB briljerar!

Den 30 september hade vi på Freeze Candy Sweden AB äran att delta i den prestigefyllda Kandy'z Godismässa, en sammankomst för alla som älskar sötsaker och nyfikna smakäventyr. Det blev en dag fylld av glädje, spännande möten och fantastiska smakupplevelser, där vår monter och våra unika frystorkade godisar stod i centrum för uppmärksamheten.

Att vara en del av Kandy'z Godismässa var inte bara en möjlighet för oss att visa upp våra produkter, utan också ett tillfälle att träffa andra godisentusiaster – både gamla och nya kunder, liksom andra utställare inom branschen. Responsen vi fick var överväldigande positiv, och intresset för frystorkat godis visade sig vara större än vi någonsin kunnat föreställa oss.

Under mässan hade besökarna möjlighet att provsmaka vårt breda sortiment av frystorkade godisar, upptäcka nya favoriter och lära sig mer om den unika processen bakom frystorkning. Många uttryckte sin uppskattning för kvaliteten och innovationen i våra produkter, samt hur vi lyckas kombinera traditionella smaker med en modern twist.

Vi är stolta över att ha varit en del av detta fantastiska evenemang och glada över att så många delade vår entusiasm för frystorkat godis. Denna framgång på Kandy'z Godismässa har gett oss ännu mer energi och inspiration att fortsätta vår resa, utveckla vårt sortiment och dela med oss av vår passion för frystorkade godsaker.

Ett stort tack till alla som besökte vår monter, samt till arrangörerna av Kandy'z Godismässa för en välorganiserad och minnesvärd dag. Vi ser fram emot nästa möjlighet att möta er alla igen och fortsätta sprida glädjen med frystorkat godis.

Tack för att ni var en del av vår resa på Kandy'z Godismässa. Vi ser fram emot många fler söta ögonblick tillsammans!

Tillbaka till nyheter