Stort nytt samarbete: Freeze Candy Sweden AB och Stockfiller förenar krafterna!

Stort nytt samarbete: Freeze Candy Sweden AB och Stockfiller förenar krafterna!

Stort nytt samarbete: Freeze Candy Sweden AB och Stockfiller förenar krafterna!

Från och med måndagen den 26 februari tar vi på Freeze Candy Sweden AB ett spännande steg framåt i vår resa. Vårt unika sortiment av frystorkat godis kommer nu att vara tillgängligt för beställning via Stockfiller, den innovativa inköpsplattformen som revolutionerar sättet företag i livsmedelsindustrin hanterar sina beställningar. Detta innebär att våra delikatesser enkelt kan nå ut till ännu fler godisälskare över hela landet.

Stockfiller är en plattform som förenklar och effektiviserar inköpsprocessen för både köpare och leverantörer inom livsmedelsindustrin. Genom att samla alla beställningar på ett och samma ställe, minskar Stockfiller risken för fel, sparar tid och ökar lönsamheten för alla inblandade parter. Plattformen stödjer beställningar via telefon, surfplatta och dator och har anslutna leverantörer över hela Sverige.

Samtidigt vill vi betona att vi fortsätter att välkomna butiker som föredrar att handla direkt med oss. Detta direktköpsalternativ är kvar för att stärka våra relationer och erbjuda personlig service till våra partners.

Detta nya samarbete med Stockfiller markerar en milstolpe för oss och understryker vår ambition att ständigt söka nya, innovativa sätt att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt. Vi ser fram emot de möjligheter detta samarbete medför och är övertygade om att det kommer att föra med sig många nya och spännande utmaningar.

Vi tackar er för ert fortsatta stöd och ser fram emot att se vårt frystorkade godis sprida glädje över hela Sverige genom Stockfiller!

För mer information om Stockfiller, besök deras hemsida: Stockfiller.

Tillbaka till nyheter