Återförsäljare

Upptäck en värld av unika smakupplevelser med vårt frystorkade kvalitetsgodis!

Är ni på jakt efter en exklusiv och innovativ produkt att erbjuda era kunder? Freeze Candy Sweden AB bjuder in er att bli del av vår växande familj av återförsäljare. Vi är stolta över att vara pionjärer inom frystorkat godis i Sverige, med rötterna djupt förankrade i Åkersberga. Vår unga entreprenör och grundare, Casper Horn Lundberg, har med passion och dedikation skapat en produktserie som inte bara följer strikta kvalitetsstandarder, men också överträffar kundens förväntningar genom att erbjuda lite mer än vad som står på paketet.

För att enkelt påbörja ert samarbete med oss, besök Stockfiller där ni kan registrera ert intresse för att bli återförsäljare och utforska vårt standardutbud av de mest omtyckta smakerna.

Exklusivt partnerskap för unika möjligheter:

För återförsäljare som söker ett närmare samarbete erbjuder vi ett specialsortiment, exklusivt tillgängligt för er. Som en del av detta unika partnerskap, får ni inte bara tillgång till våra premiumprodukter, utan också chansen att engagera er kunder via våra sociala medier, delta i gemensamma tävlingar, samt möjlighet att arrangera provsmakningsevent och influencerbesök direkt i er butik.

Vi välkomnar också godistillverkare som är intresserade av samarbeten i olika former. Vår ambition är att tillsammans skapa mervärde för både våra partners och deras kunder.

Är ni redo att skriva nästa kapitel i ert företags framgångssaga?

Låt oss tillsammans utforska nya möjligheter och skapa oförglömliga smakupplevelser för era kunder. Hos Freeze Candy Sweden AB ser vi våra återförsäljare som partners – vi är här för att stödja varandra i en gemensam strävan efter framgång.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan växa tillsammans. Vi ser fram emot att höra era idéer och välkomnar er varmt till vår community av kvalitetsmedvetna och nyskapande samarbetspartners.

Kontaktformulär