Försäljning av Frystorkat Godis för Skolor och föreningar!

 

Introduktion: Vi på Freeze Candy Sweden AB är stolta över att presentera ett innovativt partnerskap som syftar till att skapa minnesvärda upplevelser för elever och samtidigt stötta skolresor och aktiviteter. Vår högkvalitativa frystorkade godis kollektion blir inte bara en läcker frestelse för dina elever, utan också en möjlighet att finansiera deras drömresor och spännande skolaktiviteter.

Varför Freeze Candy Sweden AB Frystorkat Godis? Vår samling av frystorkat godis är mer än bara en smakupplevelse. Den representerar en möjlighet för skolor att samla in medel på ett smakfullt sätt. 

Fördelar för Skolor:

  • Ekonomiskt Stöd: Genom att samarbeta med oss kan skolor snabbt och enkelt samla in medel för att finansiera skolresor och spännande aktiviteter.
  • Minimal Ansträngning: Vår försäljningsprocess är enkel och smidig, vilket gör det lätt för skolan att organisera och genomföra försäljningen utan att belasta personalen.
  • Skapa Gemenskap: Genom att arbeta tillsammans för att nå målet stärker skolan banden mellan elever, föräldrar och personal.

Hur Fungerar Det:

  1. Kontakt: Skolan kontaktar Freeze Candy Sweden AB för att uttrycka sitt intresse av att delta i vårt försäljningsprogram.
  2. Produktval: Skolan väljer från vårt sortiment av frystorkat godis och anpassar försäljningsprocessen efter sina behov.
  3. Marknadsföring: Skolan använder vår marknadsföringsmaterial och resurser för att nå ut till elever, föräldrar och samhället.
  4. Försäljning: Eleverna säljer frystorkat godis till familj och vänner, med vetskapen om att varje försäljning går mot deras skolresa eller aktivitet.
  5. Belöning: Framgångsrika säljare kan erbjudas belöningar eller erkännande för sina ansträngningar.

Slutsats: Vårt partnerskap syftar till att skapa en win-win-situation. Eleverna får njuta av vårt utsökta frystorkade godis och samtidigt samla in medel för sina skolresor och aktiviteter. Skolorna får den ekonomiska och gemenskapsmässiga fördelen av en framgångsrik försäljning. Tillsammans kan vi göra dessa skolresor och aktiviteter till minnesvärda och meningsfulla upplevelser för alla inblandade.

För mer information om vårt försäljningsprogram och hur vi kan samarbeta, vänligen kontakta oss på Info@freezecandy.se

Låt oss tillsammans bygga en framgångsrik framtid för våra ungdomar!

Med vänliga hälsningar, Freeze Candy Sweden Gänget 

Kontaktformulär